Inloggen | Account aanmaken | Wensenlijstje | 0 items -
Categorieen
Denkspellen
Activiteitspellen
Kong
Overig
safari o poly
SAFARI-OPOLY op=op

Dit is het bekende Monopoly spel maar dan met andere thema's, er zijn 5 thema's: hond-, kat-, safari-,boer- en paard -o-poly!

Bij bijv. Hond-o-poly koopt u bijvoorbeeld verschillende hondenrassen , waar u later in het spel een hondenhok of hondenbot op kunt plaatsen. Pas wel op dat u niet in het asiel terecht komt, of een boete moet betalen omdat u vlooien heeft! Ook bij kat-, boer- safari- en paard-o-poly zult u merken dat aan alles...

Lees verder voor meer informatie


Prijs: € 24,95

Direct leverbaar
Wensenlijstje

Waarom DierenDenkSpellen.com?

Werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis Niet de juiste maat? Ruilen geen probleem!
Twijfelt u over welke maat? We helpen graag! Telefonisch bereikbaar van 09.00 t/m 17.00 (ma-za)
Showroom in Gouda/Waddinxveen (naast A12/A20) 7 dagen per week beantwoorden wij onze e-mail
100% tevredenheids garantie


Omschrijving

Dit is het bekende Monopoly spel maar dan met andere thema's, er zijn 5 thema's: hond-, kat-, safari-,boer- en paard -o-poly!

Bij bijv. Hond-o-poly koopt u bijvoorbeeld verschillende hondenrassen , waar u later in het spel een hondenhok of hondenbot op kunt plaatsen. Pas wel op dat u niet in het asiel terecht komt, of een boete moet betalen omdat u vlooien heeft! Ook bij kat-, boer- safari- en paard-o-poly zult u merken dat aan alles is gedacht. Tot in de kleinste details zijn de aanpassingen doorgevoerd, en de spellen bevatten interessante en humoristische weetjes over het thema.

Erg leuk om te geven op een verjaardag of voor tijdens de feestdagen! (Taal: Nederlands)