Inloggen | Account aanmaken | Wensenlijstje | 0 items -
Categorieen
Denkspellen hout
Denkspellen Kunststof
Denkspellen Pluche
Denkspellen Overig
Activiteitspellen
Pluche speelgoed
Kong
Aqua Coolkeepers
Overig en snacks
tortuga
Holt Games Spot

Holt games heeft drie nieuwe spellen: de Holt, de Spot en de Tortuga. Dit zijn alle drie houten spellen in verschillende moeilijkheidsgaden. De Spot is een uitdagend spel.

De spot bestaat uit een dubbele draaischijf en twee draaiende zeshoeken. De zeshoeken moeten eerst naar achter en opzij geschoven en daarna kan pas  de draaischijf draaien. De Spot is geen spel voor beginnende honden. Maar ook voor gevorderde honden kan dit een...

Lees verder voor meer informatie


Prijs: € 39,95

Direct leverbaar
Wensenlijstje

Waarom DierenDenkSpellen.com?

Werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis Niet de juiste maat? Ruilen geen probleem!
Twijfelt u over welke maat? We helpen graag! Telefonisch bereikbaar van 09.00 t/m 17.00 (ma-za)
Showroom in Gouda/Waddinxveen (naast A12/A20) 7 dagen per week beantwoorden wij onze e-mail
100% tevredenheids garantie


Omschrijving

Holt games heeft drie nieuwe spellen: de Holt, de Spot en de Tortuga. Dit zijn alle drie houten spellen in verschillende moeilijkheidsgaden. De Spot is een uitdagend spel.

De spot bestaat uit een dubbele draaischijf en twee draaiende zeshoeken. De zeshoeken moeten eerst naar achter en opzij geschoven en daarna kan pas  de draaischijf draaien. De Spot is geen spel voor beginnende honden. Maar ook voor gevorderde honden kan dit een uitdaging zijn.

Leer de hond de puzzel stap voor stap aan. Dan hebben jullie samen plezier. Gelijk een te moeilijk spel aanbieden zorgt voor frustratie bij de hond. Laat de hond stap voor stap kennismaken en begeleid de hond tijdens zijn zoektocht.

Afmetingen:
31,5 x 31,5 x 5 cm

Alternatieve producten